Spey clave

maanantai 11. lokakuuta 2010

Seuraavaa reissua odotellessa

Edellisessä postauksessa lupailin hieman esitellä omaa versiota "Replot Stingeristä".
Voi helvata että jäin kaipaamaan niitä micro-barbeja mutta kun ei ole niin ei ole joten tähän on tyydyttävä mutta itselleni jäi aika hyvät fiilikset näistä.


Ja vielä pinkki.


And to you Simon,The Replot Stinger looked so good that i just had to tie my own version of it.If i dont get som fishes with these flies then.......No,no,its impossible,they will bring some,and this is a promise :).

Voi luoja että toivon edes jonkunlaista keliä viikonlopuksi.Tällä hetkellä näyttäisi kylmää mutta vain 5-6 m/s tuulta joten ei mahdotonta ei...

Huomisen suunnitelmissa olisi sitaista jokunen ruohosuojalla oleva musta/hopea ja ehkä joitain muita mitä nyt mieleen tulee.
Voi saatana että nää viikot tuntuu raskailta ja pitkiltä kun vaan odottaa viikonloppua tulevaksi,kaikki johtuu tuosta uudesta veneestä ja kaikista uusista mestoista mitkä oikein huutaa minua paikalle ronkkimaan kaislojen seasta ja kivien ympäriltä kalaa.
Yksi asia mikä unohtui mainita viime reissusta oli että vesi oli ihan saatanan matalalla,itse asiassa niin matalalla etten muista edes kesällä sen olleen noin alhaalla,siihen toivon muutosta ensi viikonlopulle.
Tämä tästä tällä erää,palailen varmaan huomenissa asiaan,yksi pikkuinen projekti olis mielessä....

3 kommenttia:

  1. Those look fucking awesome.Vary the strip with these Djuza and give them some decent hang time before stripping again. let the materials do the work for you.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. If these flies don't work, nothing will... :)

    VastaaPoista