Spey clave

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

10.10/2010

Otsikon mukainen päivämäärä muutti jotain kalastukseen liittyvässä elämässäni,nimittäin kaikki heittiksen yp:t ja modet irtisanoutuivat tehtävistään ja uskon että Juhaa ei kiinnosta vittuakaan koko tilanne ja ei mene kauaakaan kun koko paska hautautuu jonnekin unholaan.
Kauhea sääli ainakin minun mielestäni koska tuo saitti on minulle ollut kun toinen koti.
Sieltä mm ekat "uuden tulemisen" kalakamut ja muutenkin mukavaa porukkaa.Monta heittisreissua tullut tehtyä ja tavattua kohtalotovereita ympäri maata jne.jne....
No,toivottavasti vaikka koko vitun foorumi uppoaisi Juhan hanuriin niin syntyneet kaverisuhteet pysyisi että vois tavata muutenkin.

Mutta,mutta....Ei tässä nyt auta jäädä suremaan vaan täytyy tilalle vaan keksiä jotain muuta,tosin toisilla saiteilla tulee aika harvakseltaan käytyä mutta ainahan voin tänne kirjoitella kun siltä tuntuu,toivottavasti heittiksen väki jaksaisi tyhmiä tarinoitani lukea,itse kun tykkään kirjoitella.

Kalastuskautta ei kovin pitkään enää jatku joten ajattelin vesien jäätyessä jotain omia aatoksia tänne kirjoitella ja ainahan noi vitun sidontaleikit+uistinrakentelut toimivat jonkunlaisena varavettiilinä,pari uutta ideaa olis takaraivossa odottelemassa sopivaa hetkeä pästääkseen toteutuksen asteelle.

Asiasta toiseen niin huomasitteko muuten sellaisen asian tuossa edellisessä postauksessani että likipitäen kaikki kuvissa esiintyvät uistimet/perhot millä kalaa tuli oli mallia musta/hopea?Sattumaa tai ei mutta meinaan kyllä ensi viikonlopuksi muutaman lisää samalla kombinaatiolla sitaista,Myöskin uusille mestoille tarvii jokunen ruohosuojalla varustella.

Ja kaupan kautta tulin himaan ja mukaan tarttui matskua jotta saisin matkittua mielestäni ihan saatanan upeata Simonin sitomaa Replot stingeriä,tosin noita helvetin micro-barbeja ei tunnu löytyvän mistään joten täytyy toivoa ettei ne ole ne ratkaisevat tekijät mikä tekee siitä kalan silmissä vastustamattoman,ja muutenkin,taitaa niistä vaan tulla jonkin sortin muunnoksia.
Täytyypi katsella josko tänään saisi sitaistua muutaman niin lisäilen niitä tänne illemmalla..To be continued..............

2 kommenttia:

  1. Don't worry to much about the micro barbs.They just add extra movement to the fly.Try and find some wide tinsels ie christmas tinsels.add several strands and they will do the trick.

    VastaaPoista
  2. Yeah,i added some lateral scale to them to make the extra movement,but the micro barbs....they just make them so special,but for now i have to go with these :)

    VastaaPoista