Spey clave

tiistai 5. lokakuuta 2010

Ajatuksia kympin jälkeen

No niin,Ei tässä nyt voi jäädä laakereilleen lepäilemään vaan tuo tyhjä fiilis on koitettava täyttää jollain.Ihan alkajaisiksi voisin esitellä uuden sidontapenkin mikä tuntuu ainakin muutaman perhon jälkeen ihan kelpo peliltä.
Merkiltään penkki on Griffinin Montana Mongoose rotaatiopenkki pikalukituksella ja ainakin 3/0 koukku pysyy jämäkästi paikallaan toisin kun edellisessä Snowbeen Flymaten leuoissa.


Huomenissa menen tsiigaa itselleni OMAA venettä,ja jos miellyttää niin ens viikonloppuna reissaan sit uudella botskilla.
Voi vittu että olis siistii voida trailata venettä uusille vesille haukia jahtaamaan.

Daiichin 2546SW koukkuja tuli 1 pussi testimielessä hankittua,saas nähdä saiskos Tiemco siitä kilpailijan.....aika näyttää.

Ja uutta penkkiä piti tietysti testata kuten ylempänä tuli mainittua ja tuossa olis pari zibaletta uutukaisia.

Tältä perkeleeltä odotan tuloksia,tuntuu että onnistui aika hyvin.Tältä seuraavalta en niinkään,epäonnistui pahasti verrattuna edellisen hooveriin,tai vitustako näistä tietää,kun nyt haukuin niin kai se osoitautuu ihan tykiksi.

Ette varmaan arvaa miksi toi on sidottu noihin väreihin....No vastaus löytyy edellisestä postauksesta.Sen takia samat värit Hooveriin koska tuo perho yhdistettynä upposiimaan(s2)saa perhon uimaan just ja just pintakalvon alla ja kohtahan sitä saa liotella siimojaan matalassa ja hitaasti.

Tässä ajatuksia tältä päivältä,palailen asiaan huomenissa,kenties veneomistajana.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti