Spey clave

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Uutta yritystä.

Soitto broidille ja varmistui että huomenaamulla menen katsastamaan tuon edellä mainitun "top secret"mestan,ja jos aikaa jää niin tarttis varmaan renkailla vähän ja kattoo jos vaikka sais hukutettua ittensä ennen kuusaan reissua.
Rikastui se saatanan honkkarin pitäjä niinkun eilen hieman uhkailinkin,satkun verran sain hävitettyä suht helposti ilman että auto tuli täyteen,Vitun vapavarastokin sai täytettä ihan kun entisissä ei olisi tarpeeksi,jokunen lyijy-uistin kun en noita Pelimies-lusuja laiskuuttani ole saannut maalattua,siihen satkuun ei sit mahdu kun pari rullaa siimaa joten ei tarvinnut kottikärryjä lainata että sai paskat roudattua himaan,nooh,elämä on.

Huomenna jos kelit suo,ja nehän suo niin otetaan mittaa broidin jergulat VS mun tuherot,ja vielä täytyy kelivarauksen lisäksi laittaa varauma kohdalle:Djuzan ihan SAATANAN kipeä olkapää,tarttis varmaan sillekin jossain vaiheessa jottain tehdä.
Tuolla salaisessa paikassa takaan ja vannon että jos siellä joku on syönnillään niin tuherot vie jerkkiä 100-0 mutta tasotuksen vuoksi tarvii varmaan jotain muitakin mestoja tsiigailla missä jerkit vois olla niskan päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti