Spey clave

perjantai 14. toukokuuta 2010

Apina poissa selästä.

Kauden toka reissu sitten takanapäin,oli ihan saatanan huonot feng tshuit kun illalla valmistelut oli tässä jamassa.

Mutta pikasesti kaikkia romua sain haalittua läjään ja eikun matkaan.
Tuli TAAS huomattua että säätietoihin pitää suhtautua suuren suurella varauksella,
luvattu aurinkoa ja 4-5 Ms tuulta mutta auringosta ei ollut tietoakaan ja tuulilukemat arviolta 7-8 Ms,mistä vitusta nää ennustuksensa oikein repii.

Tuon saatanan sumun takia ei "top secret" mestalle oikein uskaltanut mennä joten ei auttanut kun kokeilla muita paikkoja ekaks.
Koska kalat ei kauheasti häirinnyt palelemista niin ajttelin vaan testailla muutamia uusia tai muuten vaan vähälle peliajalle jääneitä kapuloita,niistä löytyi muutama erikoistilanteiden uisteita,yksi asia minkä huomasin oli että voi vittu että mua ahdistaa liian täydet uistinrasiat,saatana kun yrität yhden ottaa niin semmoinen epämääräinen läjä koukkuja(teräviä)ja puuta nousee mukana,on käsittämätöntä millaisista reijistä isokin koukun kärki pystyy menemään.No verisillä sormilla pienimuotoisella verenpaineen nousulla siitäkin selvisi.

Aamun edetessä sumu alkoi hälvetä ja tuulikin tyyntyi joten ainakin osittain jouduin vetää takasin aamuiset kiroilut ja raivoamiset sääennustajista,pannaan ne vaikka yleisen aamuäreyden piikkiin.
Lähdimme ajelemaan kohti salaista paikkaa ja vittu kun mä kattelin meidän pikku nakkikattilaa veneeksi niin mietin että mitäs jos meitä olis vaikka 3 tai neljä innokasta kalamiestä(tai miksei naista)tässä tilassa,sen verran oli homma taas riistäytynyt käsistä,saatana,uistimia sikin sokin siellä täällä mutta hälvenevä sumu ja tyyntyvä tuuli sai ajatukset muualle.

Voi helvetti mikä fiilis oli päästä odotetulle mestalle missä olin liki varma että kalaa on,ja olihan sitä.Aamuisen tuulen takia en perhokamoja edes viitsinyt pakata mukaan joten jerkeillä ja lusuilla mentiin,pommitelin mestan "suuaukkoa" lusikoilla tai itse asiassa vain JAK-lusulla ja monta tapahtumaa oli mutta ylös asti ei kukaan suostunut suostunut tulemaan,päätin pitää yhdistetyn tuumaus/kahvitauon miettien strategiaa koska olin VARMA että kalaa tulee.
Sitä kauheasti ihmettelin miksi broidilla ei ensimmäistäkään tapahtumaa vaikka Haukia lahdessa näkyi useampikin.

Kuten tuossa aikaisemmin kerroin niin testailin kaikenlaisia kapuloita ja itse duunaamani El Dorado jerkki tuntui pintauintisuutensa vuoksi olevan "the jerkki" tähän mestaan,muutama heitto ja kaislikon vierestä lähtee vana Doradon perään....Seuraa,seuraa mutta ei iske,VITUN VITTU sentään,onhan nyt jonkun tultava kuvaukseen asti.
Uutta yritystä ja nyt seuraajia on 4!!!joukossa yksi jollaisesta minä olen nähnyt tätä ennen vain unta,varmaan yli kympin kala,kymppi kääntyy aikaisemmin kun muut(sen takia on varmaan moisiin mittoihin päässytkin)muut vasta ihan rantsusta.
Alkoi olemaan uskokin jo koetuksella joten kokeilin itsetehtyjä Haukilusuja mutta paskanmarjat,liian vähän vettä alla joten tuli hommattua salaattitarpeet ennen kalaa.
Lisää röökiä ja annoin paikan hieman rauhoittua kun seuriotkin alkoi harvenemaan.
15 min ja nyt perkele sitä kalaa,oli outoa huomata itsestään miten kalantulo rupesi hipomaan pakkomiellettä,ennen se oli vaan bonusta jos jotain tuli,nyt siitä tuli pakko,reissun pelastaja.
Toka heitto,taas kaislojen seasta vanaa....Voi vittu mikä tunne kun näkee Hauen lähestyvän,jerkin pysäytys....kylki tarjolle ja ISKU,kiinni on,ei se isomus minkä näin mutta sain edes ylös asti ja taas mieli palautui normitasolle eli oli mukavaa vaan olla kalassa ja vaikka se pieni olikin niin bonusta kuitenkin.
Tähän kuvaan on mukava lopettaa rapsa ja alkaa valmistautua huomisen Kuusaan reissua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti