Spey clave

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Perhomessuilla

Kuten tuossa aikaisemmin hieman uhosin niin la-päivällä suuntasin auton klyyvarin kohti Tampesteriä ja hyvin nukutun yön jälkeen uuden navigaattorin suosiollisella avustuksella löysin Ylöjärven liikuntakeskukselle hieman ennen kymmentä.
Heti lähtökuopissa olin asenteella:En tarvitse mitään,kuinkas kävikään.....
Visionin huppari ekasta ständistä,hetkeä myöhemmin pari Airflon siimaa oli kassissa.
Heittoaltaiden luona ihailin Kevin federlandin upeita bambuvapoja.
Takaisin A1 hallissa näinkin sitten tutun kaverin,Simon Graham oli jälleen Eumerin osastolla sitomassa Haukiperhoja ja taas jälleen sain useita kullanarvoisia sidontavinkkejä.
Juotiin siinä kahvit ja käytiin röökillä ja sovittiin kesäkuun alulle Raippaluodon keikka.
Hetken tsekkasimme Simonin perhoja ja totesin että tartee jokunen perho kopioida,senverran hienoja olivat,ja kuulemma toimii Raippiksessa,no,jää nähtäväksi.

Eipä tuolla kuitenkaan vannoutunut Haukiperhostelija mitään kauheita kiksejä saa,sen verran suppea tuntuu lajin suosio Suomessa olevan.

Yksi Episodi oli kuitenkin ylitse muiden,itse nimittäin näin yhdessä ständissä myytävän Temppelikoiraa mitä hämmstelin koska muistelisin että kyseinen matsku kuuluu kiellettyihin karvoihin,tapahtumaa en henk.koht päässyt todistamaan mutta tulli oli käynyt paikan päällä,tiedä sitten miten tilanne päättyi,ikävää vaan jos lakeja ei noudateta.
Siinä meni sit sekin sunnuntai,hyi vittu,huomenna duuniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti