Spey clave

torstai 15. huhtikuuta 2010

Myöhäinen välinekatsaus.

Itse asiassa taitaa olla ensimmäistä kertaa jolloin pakka on levällään kuin...no jääköön sanomatta,ennen kun kausi pääsee kunnolla alkuun.
Koko saatanan talven olen katellut noita vitun vapoja mitkä sojottaa mikä mihinkin,aukinaisia uistinrasioita joista puolet on valunut pitkin lattioita ja irtouistimia siellä täällä,jopa lattialta niitä on saatanallisten kirouksien säestyksellä löytynyt kun niitä on jaloista riipaistu irti.
Mutta....En tässä ala tarkemmin yksityiselämääni ruotimaan,joten sanotaan että läheinen,ERITTÄIN läheinen ihminen noin niinkun ohimennen sanoi minulle tänään että: eikö sun pitäisi siivota/käydä läpi uistimiasi ja hupsisita hei,karmea inspiraatio iski mieleen liki pyörremyrskyn tavoin.
Vähän kerrallaan rupesin jaottelemaan jossain vaiheessa sekaisin menneitä kamoja ja miten ollakkaan,pikkuhiljaa tuo ydinräjähdyksen jäljiltä näyttävä alue alkaa taas hahmottumaan minun kalastusvälinepyhätöksi.
Ihmettelen yhä edelleen että tuo toteamus:pitisikö sinun järjestellä.....sai minut niin täysillä uppoamaan tuohon niin alkuun vastenmieliseltä tuntuvaan hommaan että sain jopa koko kalastustouhuun ihan uuden kipinän.
Tuli jopa rustattua "pieni"luettelo kamoista joita vielä ennen kauden alkua "välttämättä" tarvitsen.
Sinä minulle tärkeä ihminen tunnistat tod.näk itsesi tekstistä jos tämän ikinä luet,
haluan ISON halauksen kera kiittää sinua antamastasi kipinästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti