Spey clave

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Loppuviikko vapaata

Kävin tänään viimeistä kertaa koulussa tekemässä hydrauliikan näytön+teorian,voi vittu että oli vaikea!!!Tuo rento vapaa fiilis mikä oli oppitunneilla oli kadonnut ihan olemattomiin.
Tuo näyttökin oli ihan eri planeetalta kun mitä tunneilla oli opittu,kaikkia vitun venttiilejä ja letkuja ja liittimiä koko saatanan taulu täynnä,eikä riittänyt että kytkentä oli oikein,piti tietää kaikkien komponenttien nimet,piti tietää toiminta,virtaus-suunnat ja plaa plaa.
Minä olen monta vuotta tehnyt hydrauliikkaasennuksia mutta näitten kokeitten jälkeen tuntuu ettei enää uskalla tehdä niitä.
Koska olen joutunut läpikäymään tällaisen helvetin niin päätin kotiinajellessa että taidan ottaa loppuviikon vapaata ja etsiä jonkun tulvahuippunsa ohittaneen kosken missä on maitokahvin sijasta vettä,jos tämä tuntuu ylivoimaiselta niin Larun rannalta taitaa löytyä yksi siimanpesijä lisää,niin ja Spey Clavessa pitää käydä hakemassa vähän kamaa,Mistpoolin tilaus tarttee kanssa tsiigata.
Keskiviikkona on vihdoin ja viimein se suuri päivä kun tehdään SE asuntokauppa missä meikäläisen velat muuttuu saataviksi.Saatana,tässähän pukkaa niin paljon hommia päälle että saas nähdä paljonko tässä nyt sit kerkeää kalaan.

Saatana kun sais jostain uuden pajan itselleen,Vituttaa kun oma inspiraatio kuivuu läjään sen takia että toinen ei kerkiä tulla avaamaan ovia.
No,Onneksi voi sitoa noita tussuja hauelle,saa edes pahimmat poltteet pidettyä kurissa.
Tommonen tuossa tuli tänään sitaistua putkeen.Alkaa vaan noita tuheroita olemaan vähintäinkin tarpeeksi.
Keposia lusuja on jo jonkunlainen läjä odottelemassa maalausta,paha tässä on se että kun ei ole kovin rutinoitunut tuon ruiskun käytössä niin pitkän tauon jälkeen ei uskalla maalata melkein muuta kun yksvärisiä lusuja.
Sainpas avautua,ollut pikkasen paska päivä tänään,jospa helpottais kun pääsee kalaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti