Spey clave

tiistai 28. syyskuuta 2010

Välinepäivitystä

Pitkään ja hartaasti odotettu vapa ja kela saapui vihdoin ja viimein kotiin eli
Hardyn 9 kinttunen Zane SW #9 ja siihen kelaksi niinikään Hardyn Demon 7000 vaihtoi omistajaa,vaihdossa meni vitunmoinen kasa euroja.
Kaupanpäällisiksi sain sentään pohjasiimat kaikkiin puoliin+Rion pike inter/S-2ja Guiden pike kelluversiona,kellu sen takia että kellu on ainoa versio kyseisestä siimasta mitä mulla ei ole.

Muutaman testiheiton pihalla tehneenä täytyy sanoa että on oikea namuzeba mun mielestä.Kyllä taitaa sekä Vissut(gt-4)ja TFO:n ticrx vai mikä vittu se nyt olikaan jäädä varavavoiksi,nyt kun vielä pääsis koko päivän reissun tekemään ja kalaa pitämään niin sitten vois sinetöidä nääkin kehut,ilmahan on ollut perhostelun osalta ihan perseestä muutamat viime päivät,vaan TAAS on luvattu tyynempää keliä joten joskohan sitä sit.......
Vedenlämmöistä ei ole mitään tietoa mutta kai ne on jäähtymään päin kun tänäkin aamuna mittari näytti +6 astetta kun duuniin ajelin.
Muutaman uuden sudinkin olen saannut aikaiseksi kuten taisin edellisessä postauksessa mainita tekeväni.
Pari TMC:n 911s sidottua ja luettuani Simon Grahamin blogia niin innostuin pari pienempääkin sitomaan,mittaa noilla ei ole kun 10cm,matskuna Ice Wingiä ja kaulukseen laitoin Marabouta antamaan hieman elävyttä,niin ja koukku tietenkin,sehän on TMC:n 8089 koossa #2,niitä vois varmaan nakella kevyemmilläkin kamoilla jos alkaa kädet väsyä.Ja tässä nää pikkupirut kans....

2 kommenttia:

 1. Djuzalla hyvää settiä!

  Tosta Rion int/S2 narusta: Millasilla syvyyksillä nyöri tykkää uiskennella?

  Mulla olis tarvetta intteriä nopeemmin uppoovalle haukisiimalle muttei Piken 3-uppokärkinen oikeen hotsittaisi, taitaa upota jo liikakin vikkelään.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia,ei huono sinullakaan,tuosta Rio:n narusta niin en ole sen kummemin seurannut mutta metrin-puolentoista vedessä pystyy jo todella hitaasti strippaamaan perholla kun perholla ilman että kerää kalojen piilopaikat mukaansa,en myöskään ole kokeillut sitä muilla kun tuolla Hardyn vavalla mihin se mielestäni sopii pirun hyvin .
  Uskoisin että max pari metriä olisi optimaalinen syvyys tuolla siimalla,syvempää jos olis niin tod.näk valitsisin S-kolmosen.

  VastaaPoista