Spey clave

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Syksyisiä fiiliksiä ja innovaatioita.

Veden kylmenemistä odotellessa on tullut kaikenlaisia ideoita toteutettua,mm Hoover-perho Niklaus Bauerin innoittamana oli yllättävän helppoheittoinen vaikka muuta odotin.
Testireissu ei tosin antanut kun yhden karkuutuksen ja elämäni suurimman Ahvenen,tarkkaa mittaa ei tullut otettua mutta 35-40cm varmaan ja painoa +500g vuorenvarmasti,vittu ihmekaloja,perho noin 20cm.


Muutamalla muullakin uutukaisella oli tapahtumia ja Haukia sentään,Varsinkin Icey-perholla jolta tuloksia odotinkin tuli 3 kpl ylös asti suurin taisi olla joku 70cm eli pieniähän ne...


Ja kun tässä on nää vitun iltareissut venähtänyt aina tuonne pimeän tuloon asti niin sitaisin sit pari vappuviuhkaa niille illan pimeimmille hetkille,tällä kertaa järki voitti ja poistuin sellaiseen aikaan ettei tarvinnut "käsikopelolla" löytää takaisin laituriin joten ihan tarkoitukseen tehdyssä kelissä perhoa ei testattu mutta 1 kala ylös kuitenkin.


Ja vielä tällainen millä se kalakin tuli.

No voi vittu miten tumma kuva.Koitetaas tällai.

Ja lopuksi täytyy todeta että kyllä se syksy saapuu pikkuhiljaa saaristoon,jotenkin on helvetin haikeeta ja samalla mahtavaa kun luonto pikkuhiljaa alkaa valmistautua talven tuloon.
Kohta alkaisi Mertsarikausikin jos sitä nyt koittais siitä innostua mutta onhan tätä Haukiaikaa vielä jäljellä,yritetään nyt nauttia siitä,Tässä vielä kuva muuttolinnuista ja ison Ahvenen ottipaikasta.
Palailen astialle viimeistään ensi viikolla kun on luvattu kaunista koleata syyskeliä mutta ilman tuulta(uskokoon ken tahtoo).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti