Spey clave

lauantai 25. syyskuuta 2010

Uusia syysfiilksiä.

Ja taas pisto loviisan vesille,tällä kertaa testasin mustia slinkyjä aika pimeässä kelissä ja toimihan ne,pari hassua pikkuista näki veneen sisäpuolelta mutta olivat tosiaan niin pieniä etten viitsinyt edes mitata.
Yökalastusta en tosin paljoa aio ruveta harrastamaan kun välillä pelotti niin vitusti kun oikein tunsi perhon ilmavirran kun meni aikasen läheltä,tämäkin asia ehkä korjaantuisi heittotreeneillä.

Muuten kalastukselliseti hieman vaisuhko reissu,noiden kahden lisäksi kolme ylös asti joista pisin venytti mitan 74cm asti.Ilmat alkaa kylmetä siihen malliin että isommat alkaa varmaan kohta olemaan mahdollisia.
Huomenna olis mökillä laituritalkoot,vittu mitä amatöörejä,just kun alkaa olemaan paras aika siellä olla niin nää rupeaa laitaa mestoja talviteloille,nooh,pärjään minä ilman mökkiäkin kunhan vene on käytössä,saapahan hieman erä-tunnelmaa kun voi notskilla paistella maggaraa jossain saaressa.

Tänään olis vuorossa yksi sukujuhla joten saa nähdä pystyisköhän sitä rapuloiltaan noudattaa suunnitelmaa lähteä aikaisemmin möksälle fisustamaan ennen talkoita?
Ainakin aion sitaista pari "kylmän veden" tussua varuiksi,yhä edelleen luvattu ihan kivaa keliä ainakin näin perhostajan silmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti