Spey clave

tiistai 14. syyskuuta 2010

Reissua ja sidontaa

Eipä ole tänne tullut laitettua päivityksiä vähään aikaan vaikka on kalassa tullut jopa aika paljonkin käytyä,yksi vauraampikin kala pyydettyä(91cm).
Erikoista on ollut Ahvenien määrä edellisvuosiin verrattuna.
Virvelilläkin on "joutunut" onkimaan kun tuuli ollu mun heittotaidoille liikaa.
Tänään tuli testailtua uutta synttärilahjaksi saamaani Marc Petit Jeanin dubbaus-työkalua,pienien alkuvaikeuksien jälkeen sain mielestäni ihan siedettävän oloisen sudin aikaiseksi.


Ja kun alkuun päästiin niin aloitin luottosutien uudelleen sitomisen kun entiset rupeaa leviämään käsiin,tosin sain aikaiseksi vasta yhden mutta kerkiihän sitä vielä kun paskaa keliäkin on luvattu.


Ja meinasin kokonaan unohtaa,pomolle+vaimolle kyhätty elämäni toka tauluperho,heidän Aku-koiran hännästä harjatuista karvoista.
Vittu,perho onnistui niin hyvin että meinasin pitää itelläni.

Viimeisin olis tällainen viritys mikä odottaa jatkotoimenpiteitä,jahka mä vittu löytäisin sen,ei mitään muistikuvaa mihin olen paskan laittanut,kaipa se jossain vaiheessa löytyy.


Tähän hätään voisin lisäillä vielä jonkusen foton reissuista,tuo viimeinen reissu mistä nappasin tuon ysiykköksen on kuvat kännykässä johtuen ihan saatanan kovasta sateesta minkä vuoksi en viitsinyt kameraa edes ottaa mukaan.Toi vimonen foto pääsi julkaisuun kun oli elämäni eka fisu kutosluokan välineillä,oli tonkin kanssa aika taistelu ennen kun suostui kuvaan,huomatkaa ehjät kädet.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti