Spey clave

maanantai 16. elokuuta 2010

Väkäsellinen VS väkäsetön

Tuossa männä viikonloppuna jouduin tosissani pohtimaan tuota otsikon mukaista kysymystä kun Ezox-lucius,tuo vesiemme jaloin kala päätti että Vapautuminen minun avustuksella on liian hidasta ja parilla potkulla hieman nopeutti touhua samalla tarjoten mulle mahdollisuutta kokeilla itse miltä Magnum-Rapalan 2/0 salttikoukku tuntuu,ja voi vittu että tuntuikin.
Pari tuntia kalastusta takana ja oli lähellä ettei loppunut reissu lyhyeen kun käsi näytti tältä.

Ja sama läheltä.

Mutta harvoin kun pääsee niin jotain muuta kun päivystyskeikkaa piti keksiä,ja muutaman turhan katkaisuyrityksen jälkeen päätös oli filetillä suurentaa haavaa ja ronkkia paska helvettiin samaa kautta kun oli tullutkin,ja pienien kiroilujen saattamana tulihan se sieltä loppujen lopuksi(mulle ei vittuilla),jopa yllättävän helposti.

No niin,tämän episodin jälkeen päätettiin jälleen keskittyä siihen minkä takia tänne oltiin tultukin,eli nyt niitä vitun riplakkeita sinne veteen.
Ei siinä sitten muuta kun tuntitolkulla eri perhojen testiä ja täytyy vaan sanoa että nyt viimeistään olen Flash-perhojen suuri ystävä.Voi saatana että heittäminen niillä tuntui mukavalta verrattuna MD-perhoihin,uintikin oli hyvännäköistä,olisipa dumaritkin ollut asiasta samaa mieltä.
Kolme karkuutusta oli saaliina ja kaikki edellämainittuihin fläsäperhoihin,tosin reilusti eniten peliaikaa ne saikin.
Toinen uusi tuttavuus oli joku aika sitten hankittu siimakori,pidin sitä ihan vitun kalliina ja pidän yhä edelleen mutta en kyllä mielelläni enää ilman sitä perhostele,
aina on siima jossain kiinni tai pinta hieroutuu tossun ja veneenpohjan välissä,
kyllä on lodju hintansa väärtti mun mielestä,siimatkin pysyy ehjänä.
Kaikkea paskaa on tullut viime aikoina hankittua ja niinhän siinä kävi että kuukausi sitten hankittu Vissun Big mama #9 intteri/sink II unohtui ottaa mukaan joten ensi reissullakin on jotain testattavaa.

Skriik-näätistä(Huuto-net)huusin itselleni 24 pss fläsää ja Mistpoolista 100 koukkua joten perhorasiani tulee lähiaikoina kokemaan jonkinasteista muutosta.
Niin ja siihen otsikon kysymykseen.......Väkäsetön

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti