Spey clave

maanantai 30. elokuuta 2010

Ennakkotunnelmia.

Sain ikuisuudelta tuntuneen(noin 2sekuntia)ylipuhumisen jälkeen puhuttua Romon mukaan jallittamaan Silakkaimureita huomenna Loviisaan,ja pessimistisestä luonteestani huolimatta niin feng thsuit tuntuis olevan kohdillaan.

Säätiedotukset mitkä AINA pitää kutinsa on luvannut ihan kivantuntuista keliä ainakin perhåstelua silmällä pitäen,nooh otanhan mä svirvelinkin följyyn.Tänään tuli kyhättyä 5 ylimääräistä peruketta varalle,Honkkarista tuli haalittua lisää JAK-lusuja paskaks purtujen tilalle,sidottuna 5 vai oliko niitä 6(ihan vitun sama)uutta perhoa,flashabousta tietenkin.
Ja...sain sit vihdoin ja viimein aikaiseksi kelata uuden Vissun Big mama siiman puolalle,saa sit sitäkin testiä.

Kaikki romut on valmiina kerätty ja yllätys,yllätys....Ikea-kassillinen"pakollisia"kamoja niitä sit taas tuli,voi vittu kysymyshän on muutaman tunnin pistoreissusta!!!!enkö mä ikinä opi.
Tiedä sitten onko toi hyvä fiilis tarkkojen ennakkovalmistelujen aikaansaannosta vai mikä mutta....odotettavissa on kiva reissu.
Nyt en keksi oikein muuta skeidaa jauhettavaksi vaan menen kohta goisaa ja näkemään unia räjähtävän terävistä tärpeistä ja .....vertavuotavista käsistä....hyi helvetti,olisipa jo huominen.


1 kommentti:

  1. kireitä! mulla on kans toi big mama, mutta jotenkin ei oo kyllä vakuuttanut. ite ainakin pidän enemmän ACE + ridge yhdistelmästä :)

    -allu

    VastaaPoista