Spey clave

perjantai 13. elokuuta 2010

Hiljaiseloa

Suomea on koetellut kaikkien aikojen helleaalto joka on samalla koetellut ainakin minun hermoja ihan vitusti.
Tämä helle yhdistettynä uuteen duunimestaan on verottanut mun kalastusta helvetin paljon ja muutamaa vkl-reissua ja paria pikapistoa lukuunottamatta ei ole tullut juurikaan kalassa käytyä.
Kaikkea muuta saatanan paskaa onkin sitten tullut tehtyä senkin edestä.

Sidontaleikkejäkään ei ole tullut harrastettua entiseen tapaan mutta jotain kuitenkin,olen esim ruvennut uudestaan sitomaa Flash-perhoja vaikka jossain vaiheessa päätin etten koko vitun paskaan enää ikinä koske,kiitos tästä kuuluu ennenkaikkea Ruotsalaiselle Niklaus Bauerin huippuhyvälle videolle mikä avasi monta asiaa mitä aikaisemmin oli mennyt vituiksi.
Nyt olen ajatellut sitoa kokonaisen armeijan fläsästä erikokoisina jotta pystyisin heittelemään haukitussuja myöskin #6 vehkeillä.

Pari muutakin ideaa on tyhmässä pääkopassa muhimassa/odottelemassa otollista hetkeä jolloin voin RAUHASSA toteuttaa itseäni.

Jerkkiaihioita on valmiina,kevariaihioita on valmiina,minkähän vitun takia tässä valmistelen puuhaa talveksi vaikka tehokasta kalastusaikaakin olisi jäljellä?

Ei saatana,tässä teille pari viimeksi sidottua tussua ja nyt taidan ruveta suunnittelemaan reissua jonnekin.

Vittu näitä kuvia olikin jonkunverran.....


Näitä fotoja tänne teidän pällisteltäviksi laittaessani sain kuningasidiksen,ei ole liian montaa kertaa tämän kesän aikana tullut mentyä renkaalla kalaan,siinäpä onkin korjailtavaa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti