Spey clave

lauantai 21. elokuuta 2010

Ja taas...

Tuli käytyä Loviisassa nöyryyttämässä itseään,vittu,kyllähän mä tiedän että perhostelu ei varmaan ole tehokkain tapa pyytää kalaa mutta luulisihan että täysamatööri saisi vähemmän fisua kun minä omilla kotivesilläni mutta ei....

Aamu alkoi ihan vitun hyvin,sanoinkin että sääolosuhteista ei homma ainakaan tänään jäisi kiinni,3-5m/s tuulta,12 astetta lämmintä,pilvistä.
Ekalla heitolla joku kävikin kopaisemassa perhoa ja ekan viidentoista heiton aikana varmaan kymmenkunta tärppiä mutta ei pysynyt kiinni.
Vihdoin ja viimein tarrasi pysyvästi,mitä vittua,18cm perho ja saman mittainen AHVEN!!!kiinni,miten helvetissä tommonen vitun sintti saa ängettyä 4/0 koukun sisäänsä,sen täytyy olla ämmä,ei kukaan muu saa turpaansa noin isoksi.
Tämän jälkeen mesta hiljenikin ihan totaalisesti joten oli ihan hyvä aika siirtyä seuraavalle paikalle missä ei kauaa tarvinnut äheltää kun kalakamu miettii olisikohan kala kiinni,no..olihan se,pikkuinen haukihan se siellä kävi Minnow spoonia haukkaamassa,nopea Kuvaus--->(kalakamu ei halua kuvaansa julki)ja vapautus.
monta tuntia siinä sitten vierähtikin ilman mainittavaa tapahtumaa jos ei mukaan lasketa kamun toista fisua(68cm)taas minnarilla ja minun vertavuotavaa kättä.
Tästä oli hyvä vuorostaan siirtyä mökille nauttimaan grillimakkarasta ja paahtoleivästä,voi vittu että alkoikin tämän jälkeen väsyttää,onneksi Lastu soitti just kun meinasi nukahtaa muuten sitä varmaan nukkuis vieläkin siellä.
Iltapäivähugiin oli tuulikin noussut jo vähintäinkin navakaksi joten pörhöstely jätettiin suosiolla väliin ja mulle päivän vika jättiläinen(noin 30 cm hauki)tuli JAK-lusikalla mikä ei kauheasti jaksa yllättää koska en edes muista millä muulla kaupallisella uistimella viimeksi fisua olisin saannut.
Kaikesta huolimatta jäi ihan hyvät fiilikset koko reissusta ja kattoo nyt josko sitä viikolla kävis tekee jonkun vitun pistoreissun tonne taas.

1 kommentti: