Spey clave

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Lasten kanssa+Fly VS Jerk

Aika lämpimissä keleissä tuli vietettyä viikonloppu mökillä.Mukana oli mun molemmat skidit (13&19v)ja lauantaina seuraan liittyi vielä pikkubroidini ja hänen tuleva vaimo.
Lauantai-aamusta sain ilokseni mukaani molemmat likat joista nuorempi on jo aika tekijä kun taas vanhempi lähti ekaa kertaa kalaan.Tällä kertaa tavoistani poiketen mukana kulki tavallinen svirveli,jerkki-setti ja perhåkamat,likoilla oli pilkki ja onki.
jokunen tunti tuli viskottua jos jonkinlaista kamaa fisuille ja pari snadia haukea sainkin haalittua mutta koko oli ihan vitun pientä.Reissun kohokohtia oli ilman muuta vanhemman likan eka ahven,voi vittu sitä riemua.

Hymy hyytyi kun piti ottaa ahven koukusta pois mutta alkukankeuksien jälkeen siitäkin selvittiin.

Sunnuntaina oli vuorossa leikkimielinen Fly VS Jerk skaba joka eteni aika tasaisena kunnes löysin päivän värin ja tempaisin kolmen kalan hajuraon joka piti viimeiselle spotille jonka tiesin olevan perhon valtakuntaa tiheän kasvillisuuden takia.
Janne kiskoikin salaattiainesta hyvät määrät ja vaikka minäkään en saannut kun yhden fisun tästä mestasta niin voitto ja samalla revanssi viimeisestä reissusta alkoi häämöttää.
Janne vielä yhden sattumakalan haki "suoristaessaan siimoja"mutta tällä kertaa voitto perholle 5-2.